Nieuws

Het laatste nieuws!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/6/f/budo-asahi.nl/httpd.www/modules/News/lib/class.news_ops.php on line 333
Apr 18, 2018

Groot feest voor 65-jarig Asahi


Budovereniging Asahi heeft afgelopen zaterdag op grootse wijze het 65-jarig bestaan kunnen vieren met een geweldige dag voor de jeugdleden. Dankzij de Politie in Waalwijk, de Brandweer in Kaatsheuvel, Handboogschutterij “Eendragt maakt Magt” uit Waalwijk, de scoutinggroep Mgr. Bekkers, CrossFit Waalwijk én een groot aantal sponsoren kon er een spectaculaire dag ingevuld worden met een heel afwisselend programma. 

Warning: strpos(): Empty needle in /customers/c/6/f/budo-asahi.nl/httpd.www/lib/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_templatelexer.php on line 316 Warning: strpos(): Empty needle in /customers/c/6/f/budo-asahi.nl/httpd.www/lib/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_templatelexer.php on line 316

Op de aansluitende feestavond voor de leden en hun families werd groot nieuws bekend gemaakt. Vanaf het komende seizoen zullen de lessen niet meer in de Dojo aan de St. Crispijnstraat gegeven worden. Na een groot aantal jaren hier een eigen ruimte te hebben gehad is er nu het besluit gevallen dat de lessen vanaf het volgende seizoen zullen worden gegeven in de kleine zaal van Sporthal De Zeine aan de Olympiaweg. Hierdoor wordt de lescapaciteit na de zomervakantie behoorlijk vergroot en kan Budovereniging Asahi op een zonnige toekomst rekenen.

Door een heel groot aantal jeugdleden werd daarom voor de eerste (en waarschijnlijk meteen de laatste keer) geslapen op de judomat als afsluiting van een mooie dag.

brandweer 
scouting
politie


Wil je ook judoën? Heb je ook zin om lekker actief bezig te zijn bij de gezelligste vereniging van Waalwijk? Klik voor meer informatie en het lesaanbod in judo en hapkido.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geschreven door: D. Rosendaal