Lid worden

Proeflessen

Voordat men besluit lid te worden van onze vereniging mag gebruik worden gemaakt van drie proeflessen. De proeflessen zijn geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor de proeflessen is een judopak niet noodzakelijk. Trek makkelijk zittende sportkleding aan: een lange broek en een shirt met lange mouwen.

Aan het einde van de derde proefles ontvang je van de docent een inschrijfformulier, SEPA formulier en een AVG toestemmingsverklaring. De formulieren zijn ook onderaan deze pagina te downloaden.

Bekijk ons lesrooster voor beschikbare dagen en tijdstippen en vraag de proeflessen aan.

proeflessen aanvragenklik hier

Judopak

Mocht je lid willen worden dan is het mogelijk om via de vereniging een judopak aan te schaffen. Via onze Asahi Shop kun je dat heel eenvoudig regelen (code te krijgen bij de trainer).

online judopak bestellenklik hier

Contributie

Inschrijfgeld € 7,50 eenmalig
Contributie junioren t/m 15 jaar€ 40,00 per kwartaal
Contributie senioren € 48,00 per kwartaal

Na het inleveren van de formulieren (inschrijfformulier + SEPA-formulieren + AVG toestemmingsverklaring en eventueel het bestelformulier judopak) wordt de informatie verwerkt in ons systeem. Het eerstvolgende kwartaal zal de contributie automatisch van jouw rekening worden afgeschreven.

Hoe wij omgaan met jouw privacy kun je hier lezen in ons privacybeleid.

Lees ook onze huisregels.

Downloads

Opzeggen

Het opzeggen van het lidmaatschap van ASAHI kan uitsluitend schriftelijk bij het secretariaat. De opzegging verloopt per e-mail en moet uiterlijk 2 weken (per 01-01-2024) voor het lopende kwartaal in het bezit zijn van het secretariaat.
Dat betekent uiterlijk: 17 maart, juni, september of december.