Langstraattoernooi Kaatsheuvel

judo, toernooien

Het jaar 2024 is al weer even bezig en de trainingen bij judo vereniging Asahi zijn ook al volop aan de gang. En dus was het voor maar liefst 12 beginnende wedstrijd judoka’s tijd voor het eerste toernooi van het jaar.

Samen met coach Michel en Enzo waren ze 21 januari te gast in Kaatsheuvel om daar deel te nemen aan een nieuwe editie van het Langstraattoernooi. Dit toernooi is speciaal voor de beginnende judoka en hier wordt dan ook met een poulesysteem gewerkt. Dit houdt in dat alle judoka’s minimaal 3 wedstrijden kunnen spelen en dit is natuurlijk alleen maar goed om zoveel mogelijk wedstrijd ervaring op te doen.

Met ruim 200 deelnemers, 4 tatami’s en een hoop scheidsrechters beten om 10.00 uur de eerste Asahianen het spits af. Alle judoka’s lieten mooie worpen en houdgrepen zien en het was overduidelijk dat ze naast plezier hebben, voor de winst gingen. Trainer Michel en zijn assistent Enzo waren na een lange dag dan ook zeer tevreden.

De volgende judoka’s vielen in de prijzen.

1ste plaats : Yint
2de plaats : Xavi en Aybars
3de plaats : Waylon, Blaze, Jurre en Dexx
4de plaats : Siebe, Mike, Jens, Merijn en Aiden

Reacties gesloten