Hajime december

hajimé, judo

Waar velen thuis vol verwachting zaten te wachten of de Sint bij hun op bezoek zou komen, was de dojo van Asahi gevuld met strijdlustige judoka’s. Zij wilden op het laatste hajime van 2023, zoveel mogelijk punten bij elkaar sprokkelen om nog een vaan of medaille binnen te kunnen slepen.

In de eerste ronde, judoka’s tot 9 jaar, deden 10 jongens en meiden van Asahi mee en in de tweede ronde, bij de judoka’s vanaf 9 jaar deden zelfs 13 Asahianen mee. Er werd door iedereen hard gewerkt en ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes en iedereen die de fanatiekelingen kwamen aanmoedigen, waren onder de indruk van alle punten die werden verdiend.

Nadat de laatste randori’s waren gespeeld kregen alle judoka’s een heerlijk zakje pepernoten van Meneer Michel. Naast dit lekkers kregen verschillende Asahianen ook nog een nieuwe vaan of medaille.

De gele vaan was er voor Lars, Siem kreeg een groene vaan en Siebe zelfs blauw. Drie zwarte vanen gingen naar Jurre, Mirthe en Blythe. Dexx verdiende zijn bronzen medaille en Aybars, Blaze en Timo kregen een mooie gouden medaille om hun nek gehangen.

Reacties gesloten