Weer op de mat, en in het water

activiteit, judo

Nu de vakanties er weer op zitten en de scholen weer begonnen zijn, verschijnen ook bij judovereniging Asahi, de judoka’s weer op de mat. En dat het bij Asahi niet alleen om trainen en wedstrijden gaat, maar ook om gezelligheid en plezier, bleek zaterdag 9 september weer.

Trainer Michel den Turk had voor de oudere judoka’s een hele toffe activiteit bedacht: een middag vertoeven op een Aquapark. De judoka’s klommen en klauterden over het aquamarijn en sommige maakte bewust of per ongeluk een extra duik in het water, wat met de tropische temperatuur geen straf was. Hierna werd de dag gezellig met elkaar afgesloten onder de gele bogen. Op tijd vertrokken ze weer naar huis, zodat ze weer goed kunnen uitrusten, want de eerste toernooien staan alweer op de agenda.

Reacties gesloten