Voorjaarstoernooi

judo, toernooien

Zondag 19 maart vertrok trainer Michel den Turk al in de vroege ochtend om daar maar liefst 11 judoka’s te begeleiden in Middelbeers tijdens het 36ste voorjaarstoernooi van Judoclub Sankawa.

Aan dit toernooi deden maar 180 judoka’s mee van verschillende verenigingen uit de omgeving. En ze maakte er voor de jonge judoka’s echt een feestje van. Naast een hele mooie beker voor de nummers 1, 2 en 3 was er voor de overige judoka’s een mooie herinneringsmedaille en iedereen kreeg nog een feestmuts en diploma als bewijs van deelname. De judoka’s van Asahi hebben hier heel hard gestreden en wisten een hoop prijzen mee te nemen terug naar Waalwijk.

De 1ste prijs was er voor Jor. 2de werden Yint en Dexx. 3de Blythe, Blaze en Milou. En voor Lars, Mirthe, Mick, Dylano en Eva lag er een mooie herinneringsmedaille klaar.

Reacties gesloten