Ouder-Kind judo

judo, ouder-kind training

Dat bij budovereniging Asahi gezelligheid hoog in het vaandel staat bleek zaterdag 4 februari.
Ruim 40 judoka’s hadden hun vader, moeder, opa, oma of ander familielid meegenomen naar de Dojo om deel te kunnen nemen aan het altijd gezellige ouder-kind judo. Bij het ouder-kind judo doet trainer Michel den Turk een stapje terug en is het de beurt aan de kinderen om hun ouder/begeleider de beginselen van het judo aan te leren. Door het grote aantal deelnemers werd iedereen over 2 groepen verdeeld.

Tijdens de warming-up kwam het reactiespel aan bod. Hierbij is het de bedoeling dat de judoka’s en dus nu ook de ouders zo snel mogelijk moeten reageren op wat trainer Michel zegt. Dit zorgde al voor de nodige hilariteit.

Na de warming-up was het de beurt aan de judoka’s om verschillende houdgrepen, kanteltechnieken en beenworpen te leren aan de volwassenen.

Zowel ouders als kinderen hebben genoten van een gezellige en speciale dag, want samen zulke herinneringen mogen maken, daar gaat het om bij Asahi.

© Plinck Fotografie

Reacties gesloten