Jubileum Stefan bij Asahi

judo

Dat er ook met jonge mensen een bijzonder lidmaatschap gevierd kan worden, bewijst Judovereniging Asai in Waalwijk. Op 1 oktober 2022 is het 20 jaar geleden dat Stefan lid werd.

Als 7-jarig jongetje kwam hij binnen bij de club. Al snel bleek dat er een fanatieke judoka in hem schuilde. Stefan deed mee aan wedstrijden, viel regelmatig in de prijzen, behaalde zijn slippen en banden. Judo-vrienden kwamen en gingen. Maar Stefan bleef Asahi trouw. Stefan maakte de trainerswissel mee. Hij is langer lid dan de huidige trainer, Michel den Turk, trainer is. In 2017 behaalde Stefan zijn 1e dan. Een mijlpaal voor hemzelf én Asahi.

Dat judo inmiddels een deel uit maakt van zijn leven blijkt wel uit het feit dat Stefan meer betrokken is bij Asahi dan enkel trainen. Hij begeleidt jonge judoka’s op toernooien als coach. En hij hoort natuurlijk bij het team dat leiding geeft aan de befaamde judo-kampen van Judovereniging Asahi. “Iedereen” kent Stefan binnen de vereniging.

Stefan,

Namens alle leden, ouders en bestuur van harte gefeliciteerd!

En bedenk dat je tot zeer hoge leeftijd prima kunt judoën!

Reacties gesloten