Super Hajime

hajimé, judo

Nu het einde van het judo seizoen nadert, was het tijd voor een nieuwe editie van het Hajime. De laatste van het seizoen: het befaamde SUPER Hajime.  Dit vond plaats op zaterdag 2 juli op de vaste locatie van budovereniging Asahi in sporthal de Zeine. Op het SUPER Hajime zijn, in tegenstelling tot het gewone Hajime, dubbele punten te verdienen zodat de judoka’s nog sneller in de buurt kunnen komen van een nieuwe vaan, medaille of zelfs beker. Met een totaal van bijna 90 deelnemers, waarvan 25 judoka’s van Asahi, was het voor trainer Michel den Turk en zijn team flink aanpoten.

Nadat de poules waren gemaakt mochten de judoka’s voor een groot publiek hun beste worpen en houdgrepen laten zien. Na vele mooie en spannende partijen konden de prijzen met een groot applaus in ontvangst genomen worden.

Voor Asahi vielen de volgende judoka’s in de prijzen.
Bij de judoka’s tot 9 was er een gele vaan voor Sander. Merijn kreeg een oranje vaan, net als Yint en Bas, maar zij konden meteen ook de groene vaan in ontvangst nemen. Ook voor Dexx was er een groene vaan. Dylano verdiende de blauwe vaan en Lize mocht zowel de blauwe als de bruine vaan in ontvangst nemen.
Bij de oudere judoka’s hield de prijzenregen niet op. Zo was er voor zowel Milou als Maaike een groene vaan, Mike en Timo verdiende een blauwe vaan en Kamil kreeg een blauwe én bruine vaan uitgereikt. Liam had genoeg punten bij elkaar gespeeld voor een zwarte vaan. In deze groep waren zelfs genoeg punten verdient voor medailles. Jero kreeg een zilveren medaille om zijn nek gehangen en voor Noah was er zelfs een gouden.

Iedereen van harte gefeliciteerd met het behalen van alle prijzen en punten!

We hopen jullie allemaal weer te zien op het volgende Hajime dat zal plaatsvinden op zaterdag 1 oktober.

Reacties gesloten