Koperen jubileum trainer

algemeen

Op 1 juli 2022 is trainer Michel den Turk, 12 ½ jaar verbonden aan Judovereniging Asahi uit Waalwijk.
In alle jaren dat hij al voor Asahi actief is, heeft hij verschillende veranderingen meegemaakt en veel activiteiten bedacht. Zo was daar in 2018 de grote verhuizing van de thuisbasis van Asahi aan de Crispijnstraat naar de huidige locatie Sporthal de Zeine aan de Olympiaweg. Vlak voor de verhuizing organiseerde hij daar nog voor alle leden een geweldige dag tijdens het 65-jarige bestaan van de club.

Michel is hoofdtrainer en bedenkt steeds weer iets om de judoka’s gemotiveerd te houden. Zelfs in de corona periode bleef hij doorgaan en organiseerde hij buiten conditie-trainingen, online trainingen en een wandelchallenge.

Het onder de judoka’s populaire jaarlijkse “September-Kamp” heeft onder leiding van Michel den Turk een variant erbij gekregen: het “Mei-Kamp”. Meteen een doorslaand succes! Eigenlijk alle extra activiteiten die uit de koker van de populaire trainer komen zijn een succes: de zwembadtraining (waarbij de judoka’s mét judopak het water in gaan), de griezelige Halloween spooktocht en het steeds populairdere puntentoernooi Hajime. Inmiddels is jong, en ook iets ouder, enthousiast. Dit jaar is er voor het eerst een gele band cursus voor senioren met een volle groep.

Doordat Michel al zolang bij de club is, ziet hij zijn judoka’s van kleine, soms onzekere jongens en meisjes, opgroeien tot zelfverzekerde judoka’s en in deze jaren zijn er zelfs een aantal zover gekomen dat ze de zwarte band, 1ste Dan, hebben behaald.

Meneer Michel, zoals hij door de leden (en ouders) wordt genoemd, zorgt er met zijn enthousiasme voor, dat de kids heel graag naar de lessen komen en dat het meer is dan alleen een uurtje trainen. Dit uit zich ook in de hoeveelheid assistenten en vrijwilligers die altijd klaar staan om hem en zijn ideeën tot een groot succes te brengen.

Michel den Turk heeft judovereniging Asahi door minder makkelijke tijden geloodst. Er zijn bestuurlijke veranderingen doorgevoerd en dankzij de verschillende werkgroepen zijn er nu veel mensen bij de club betrokken en worden taken goed verdeeld. De vereniging is trots op het groeiend aantal leden.
Namens alle leden en ouders: Michel van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum en we hopen dat je nog minimaal 12 ½ jaar verbonden blijft aan de club!

© Plinck Fotografie

Reacties gesloten