De niet-judo-club-activiteit van Asahi

algemeen

Op zaterdag 18 juni verzamelde een grote groep leden (en familieleden van leden) van Asahi zich bij sporthal de Zeine. Trainer Michel den Turk had namelijk iets spectaculairs georganiseerd: een super-gave dag in Duinoord omdat het leuk is om met je vriendjes en vriendinnetjes van Asahi ook eens iets ánders te doen. Saamhorigheid staat, net als respect voor elkaar, hoog in het vaandel bij Asahi.

De kinderen (en leiding) bereikten grote hoogtes in het klimbos. En ze gingen op avontuur tijdens het lasergamen. Op de trampolines kon iedereen nog eens helemaal los gaan. Omdat het behoorlijk warm was, stonden er verschillende sproeiers. Dat zorgde voor hilariteit en heerlijke, verfrissende momenten. Natuurlijk had meneer Michel ook nog aan een hapje en een drankje gedacht. Voor iedereen wat.

Iedereen, zowel jong als oud, heeft een fantastische dag gehad!

Reacties gesloten