Asahi gaat weer op wedstrijd

judo, toernooien

Het was voor sommige judoka’s van Budovereniging Asahi een druk weekend.

Op zaterdag was daar eerst de Budodag van de JBN in Papendal. Op het beroemde sportcentrum had Judo Bond Nederland een leerzame dag georganiseerd voor jonge judoka’s. Er werd natuurlijk niet alleen getraind. Er waren ook veel bekende judoka’s. Er was volop ruimte voor foto’s of zelfs gelegenheid om een partijtje te draaien tegen hun idolen.

Op zondag volgde weer eens een grote wedstrijd sinds lange tijd. Onder leiding van Tycho van Maren gingen 4 jonge judoka’s naar Middelbeers om daar voor de eerste keer deel te nemen aan een echt toernooi.
Na meerdere spannende partijen werd Lize knap 3de. Dexx kon wat hij geleerd had op de Budodag in praktijk brengen en werd ook 3e. Zij kregen beiden een mooie beker mee naar huis. Dylano heeft de 4de plaats behaald en Frans mocht op de 5de podiumplek plaatsnemen. Zij gingen met een medaille naar huis.

Gefeliciteerd met dit mooie resultaat en op naar de volgende wedstrijd!!

Reacties gesloten