Examens bij Asahi

examens, judo

Afgelopen zaterdag was het eindelijk weer zover: de judoka’s mochten na flink oefenen en hard trainen weer op examen voor een hogere kleur band. Helaas konden ouders en belangstellenden niet in de zaal om live te komen kijken. De vrijwilligers van Asahi hadden voor trainer Michel Den Turk en zijn pupillen een video-verbinding geregeld waardoor iedereen die het examen wilde zien, het tóch kon volgen.

En er werd “gewoon” flink gewerkt! De jongens en meisjes van Asahi zetten hun beste beentje voor en lieten mooie worpen en houdgrepen zien. Prima werk en veel geslaagden!!

Corne, Serafin, Sander, Jens, Kai, Jimmy, Milan en Merijn kregen een oranje slip voor aan hun witte band. Een groene slip voor op de witte band lag klaar voor Brandon, Finn, Jens en Thomas. Bas, Lisa en Martijn kregen een blauwe slip. En Dexx mag de bruine slip aan zijn witte band laten maken.

Lars, Faye, Stijn, Lex, Givano, Thieme en Seth kregen de gele band. Marijn, Myuri en Dylano kregen een blauwe slip voor aan hun gele band.

De oranje band werd verdiend door Milou, Yint, Jesse, Timo, Jor, Lize, Liam, Pieter, Tijn, Pam, Siem, en Jent. Pam mag een blauwe slip toevoegen aan haar oranje band.  

De groene band mag vanaf nu gedragen worden door Waylon, Korhan Timur, Jero, Tycho, Ravi, Faas, Guus en Kayleigh

Namens de trainer en het bestuur: iedereen van harte gefeliciteerd!

Reacties gesloten