Training valt in het water

judo, zwembadtraining

De extra training van Budovereniging Asahi uit Waalwijk is afgelopen zaterdag in het water gevallen. Onder normale omstandigheden zou dat niet veel goeds voorspellen. Maar als zoiets bij Asahi gebeurd, dan is het groot feest.

De training in het zwembad was namelijk helemaal gepland. Alweer een leuke activiteit van trainer Michel den Turk. Iedere week staat hij voor de jeugd van Asahi (sinds kort trouwens ook voor een klein groepje senioren!) op de mat voor de training. Zo af en toe is het leuk om iets extra’s te doen. En zo is deze zwembadtraining ontstaan. Met z’n allen ín judopak in het water. En dat is zwaarder dan je denkt! Probeer maar eens een heup- of beenworp te doen. Of til je trainingsmaatje uit het water. Meneer Michel is niet te beroert voor een lolletje en laat zich optillen door zijn assistent!

© Plinck Fotografie

Reacties gesloten