Nieuwe editie Hajime!

hajimé, judo

Afgelopen zaterdag werd weer het eerste editie Hajime-toernooi van dit seizoen in sporthal De Zeine georganiseerd. Na meer dan een jaar geen wedstrijden te hebben gejudood, stonden de beginnende wedstrijdjudoka’s van Budovereniging Asahi weer op de mat.

Door de versoepelingen van de corona-maatregelen mocht zelfs weer publiek aanwezig zijn. Daarom waren er veel ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma en vriendjes aanwezig. En voor een groot publiek doe je extra goed je best! Afgelopen zaterdag waren er nog alleen judoka’s van Asahi aanwezig. Binnenkort hoopt men de andere verenigingen uit de omgeving ook weer te kunnen verwelkomen.

Er zijn mooie resultaten behaald: Voor Joep een gele vaan, voor Dylano de oranje vaan. Myuri kreeg een blauwe vaan en Waylon kreeg de bronzen medaille.

Een toernooi als het Hajime kan alleen georganiseerd worden dankzij de inzet van veel vrijwilligers. Gelukkig stonden er weer veel ouders én oudere judoka’s klaar om te helpen. Het was weer een succesvolle dag!

Reacties gesloten