Asahi wil graag naar binnen

judo

Budovereniging Asahi kijkt er naar uit om snel weer binnen de lessen te hervatten. Hoe goed de buitenlessen ook geregeld waren, er gaat niets boven een training ín een judopak óp de tatami (judomat).

Dat judo een populaire sport is onder jongens en meiden blijkt wel uit het feit dat er in de “corona-periode” zoveel aanmeldingen zijn gekomen dat Asahi nu de lestijden kan gaan uitbreiden! Vooral in de leeftijd 7 t/m 11 jaar is er een groei in (aspirant)leden. Vanaf het moment dat nu de binnen-lessen hervat gaan worden, komt er extra lestijd op vrijdag bij. Daardoor gaat het aantal lesuren van 7 per week naar 9. Op de website staat het complete lesaanbod met bijbehorende leeftijdscategorie vermeld.

De jongens en meiden van Asahi weten het al lang: judo betekent respect voor elkaar, voor de trainer en voor de sport. Judo is goed voor je motoriek, conditie en weerbaarheid. Judo is gewoon een ontzettend toffe sport om te doen!

Reacties gesloten