Toch Hajime

hajimé, judo

Dankzij de grote inzet van enkele vrijwilligers en oudere jeugdleden, kon Budovereniging Asahi na een periode van bijna 8 maanden, afgelopen zaterdag tóch het befaamde Hajime-toernooi in sporthal de Zeine organiseren.

Door de nieuwe corona-maatregelen rondom sportwedstrijden, kon er geen publiek aanwezig zijn. En dat terwijl het Hajime-toernooi normaal een echt familiegebeuren is met ouders, broertjes/zusjes en opa’s/oma’s op de banken langs de mat. Om de middag volgens de laatste regels en aanbevelingen te laten verlopen, konden belangstellenden via Teams een groot deel van de spetterende wedstrijden thuis of in de auto op de parkeerplaats toch volgen. Iets wat erg gewaardeerd werd. En voor de deelnemers werd de middag op deze manier toch een succes.

Anders dan anders. Samen krijgen we corona eronder, óók bij Budovereniging Asahi in Waalwijk!

Reacties gesloten