Weer van start!

algemeen, judo

Vorige week kon Budovereniging Asahi eindelijk weer starten met trainingen. Trainer Michel den Turk kon, net als de jeugd, bijna niet wachten om weer te beginnen in nieuwe stijl.

Achter sporthal De Zeine, waar normaal de reguliere trainingen plaatsvinden, ligt een binnenplaats waar voldoende ruimte is om aan een groep in de open lucht les te geven. Enkel zónder witte pakken, zónder rollen/werpen/vallen, zónder partijtjes maar mét spelletjes en “droog ”oefenen.

Voor sommige kinderen was het nog even wennen, andere kinderen hebben de clinics van de Judobond gevolgd op YouTube, weer anderen hebben het judo-dansje van meneer Michel thuis goed geoefend.

Als eerste kwamen de jongste kinderen vorige week woensdag aan bod. Daarna volgden nog 2 groepen met in de laatste groep de jeugd tot 18 jaar. Want helaas: de jongeren van Budovereniging Asahi vanaf 18 jaar moeten nog even wachten. Hopelijk zijn ook zij weer snel aan de beurt.

Reacties gesloten