Maatregelen i.v.m. Coronavirus

algemeen

Update: 26 juni 2020

Zie per 1 juli nieuwe normaal

Update: 5 mei 2020

Na ruim 7 weken thuis zitten mogen we eindelijk weer beginnen met sporten! Weliswaar in aangepaste vorm, maar dat mag de pret niet drukken.
Waar kinderen tot en met 12 jaar wel fysiek contact mogen maken, is dat voor de 13 jarigen en ouder nog niet toegestaan. Kinderen van 13 jaar en ouder dienen de 1,5 meter afstand regel aan te houden. Daarnaast is binnen sporten nog niet mogelijk dus wij gaan voorlopig buiten trainen.

We gaan beginnen met het aanbieden van outdoor-trainingen op de woensdagen. Onze leden kunnen zich aanmelden middels het inschrijfformulier op onze clubkalender.

Lees a.u.b. onderstaande sportprotocollen goed door.

Update: 24 maart 2020

We zijn inmiddels twee weken verder sinds we abrupt onze lessen, wedstrijden en clubactiviteiten moesten annuleren. Zoals je wellicht op het nieuws hebt gezien, zijn op maandag 23 maart door het kabinet de bestaande maatregelen verlengd tot 1 juni 2020. Of dit de einddatum is, zal de tijd moeten uitwijzen.

Voor nu hebben de nieuwe maatregelen de volgende consequenties voor budovereniging Asahi:

Alle lessen (judo en hapkido), hajime’s, extra trainingen en judowedstrijden t/m 1 juni 2020 gaan niet door.

Ook het judo examen van zaterdag 27 juni 2020 zal komen te vervallen.

Update: 16 maart 2020

Het bestuur van budovereniging Asahi heeft vandaag een richtlijn van de judobond Nederland ontvangen. Deze richtlijn gaan wij volgen, wat betekent dat:

De trainingen en activiteiten van budovereniging Asahi tot en met 6 april 2020 worden afgelast.

Komende dagen houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wat dit gaat betekenen voor de tijd daarna hoort u zo spoedig mogelijk.

Klik hier voor het nieuwsbericht vanuit de JudoBond Nederland.

Reacties gesloten