Hajime Nintai

hajimé, judo

De editie van het inmiddels welbekende Hajime-toernooi vond deze keer in de dojo (trainingszaal) van judovereniging Nintai in Raamsdonksveer plaats.

Een toernooi als het Hajime kan enkel georganiseerd worden dankzij de inzet van vrijwilligers. De oudere jeugd van Asahi wordt opgeleid om ook ingezet te worden. De (jeugd)leden Rachael, Tycho en Hidde hebben zich dit keer ingezet achter de jurytafel, als coach of, net als “oudgediende” Jos, als scheidsrechter. Diverse ouders helpen mee om het toernooi in goede banen te leiden of het nu in Raamsdonksveer is of, net als de volgende keer, in Waalwijk.

De vanen deze editie waren weggelegd voor Pieter( geel), Myuri en Eva (oranje), Nyah en Noah (bruin) en tot slot Karel en Waylon (zwart). Jongens en meiden: allemaal proficiat!

© Plinck Fotografie

Reacties gesloten