Kruikentoernooi

judo, toernooien

De judoka’s van Asahi zitten volop in het wedstrijdritme en blijven in “the winning mood”. Het succes gaat maar door.

Vorig weekend stond het Kruikentoernooi op het programma dat voor de 8ste keer werd georganiseerd in Tilburg. In het programmaboekje stond het mooi op een rijtje: maar liefst 45 verenigingen uit Nederland en België met samen maar liefst 370 deelnemers op 6 matten!

De judoka’s van Budovereniging Asahi lieten zich op dit grote toernooi niet van de wijs brengen en streden voor wat ze waard waren. Onder leiding van trainer meneer Michel en coach Hidde presteerden de jongens en meisjes prima met 3 eerste prijzen (voor Ravi, Seppe en Kayleigh), 3 tweede prijzen (voor Goof, Yint en Milou) en 7 derde prijzen (voor Jero, Liam, Myuri, Tijn, Yfke, Bud en Noah).

Iedereen weer van harte proficiat en ga zo door op het volgende toernooi!

© Plinck Fotografie

Reacties gesloten