Ouder-kind judo

judo, ouder-kind training

Normaliter zitten ouders aan de kant tijdens de judolessen bij Budovereniging Asahi. Maar afgelopen zaterdag waren de ouders uitgenodigd door trainer Michel den Turk om zélf eens mee te doen met zoon of dochter.

Er waren zóveel ouders die zich opgegeven hadden (in totaal 80 deelnemers!), dat de belangstellenden in 2 grote groepen werden verdeeld. Na een warming-up begon het échte werk. Voor sommige ouders een flinke work-out, voor de judoka’s heel veel plezier om hun ouders zo te zien “zwoegen”. Valbreken, houdgrepen en een paar worpen: het kwam allemaal voorbij. Ook het fameuze buik-rug-knieën-looppas-spel en het nummer-spel. Tot grote hilariteit van iedereen. Een wedstrijdje tussen ouders en kinderen mocht natúúrlijk niet ontbreken. Verschillende ouders kwamen er achter dat het toch allemaal niet zo eenvoudig is als het lijkt maar wel verschrikkelijk leuk is om te doen.

Kortom een erg gezellige ouder-kind-middag die zeker weer op het programma gezet gaat worden.

© Plinck Fotografie

Reacties gesloten