Gemert Open Judotoernooi

judo, toernooien

Asahi pakt wederom prijzen.

Na eerst op zaterdag bij het Hajime een “thuis-wedstrijd” te hebben gejudood, betraden verschillende judoka’s van Budovereniging Asahi op zondag de judomat opnieuw. Dit keer in Gemert waar voor de 36 ste keer het Gemert Open Judotoernooi werd gehouden. Dit grote toernooi, met internationale deelnemers, was sterk bezet.

Er werden hele mooie prestaties geleverd door de verschillende judoka’s. Natuurlijk de knappe 1e prijs voor Jero! Maar ook de andere deelnemers presteerden erg goed. De ene judoka had iets meer geluk dan de andere met indeling in een grotere of kleinere poule. Coach Michel den Turk is trots op iedereen, want Kayleigh werd dit keer 2de, Rachael 3de en Ravi 4de. Nyah en Waylon vielen buiten de prijzen.

Reacties gesloten