Jubileum meneer Michel

algemeen, judo

Op 9 januari jl. stond Budovereniging Asahi even stil bij het 10-jarige jubileum van meneer Michel den Turk.

Via zijn eigen, toenmalige, trainer werd hij in contact gebracht met het bestuur van Budovereniging Asahi. Men zocht iemand die les kon geven aan de 3 jeugdgroepen op woensdag.

Meneer Michel is zelf met de judo-sport in aanraking gekomen als 9-jarig jochie. Hij begon bij Jan de Rooij in Goirle en traint daar zelf nog steeds 2 keer in de week. Hoogtepunten uit zijn eigen judo-loopbaan zijn een 2e plaats op het NK judo onder 21 jaar, het behalen van licentie A en B als trainer (waardoor hij ook les kan geven aan judoka’s die al de 1 e dan hebben behaald), een judostage in Japan én het behalen van de zijn 3 e dan.

Budovereniging Asahi heeft het lesaanbod judo onder leiding van meneer Michel kunnen uitbreiden naar trainingen op dinsdag, woensdag én donderdag. Meneer Michel geeft minimaal 8 uur per week les bij 2 verschillende verenigingen. Daarnaast begeleidt hij zijn judoka’s op wedstrijden en organiseert hij van alles zoals het Hajime Toernooi, leuke extra activiteiten die soms veel en soms niets met judo te maken hebben en natuurlijk fameuze het judokamp voor Asahi.

Het bestuur en de leden van Budovereniging Asahi hadden voor meneer Michel een leuke verassing: een boek met allemaal leuke anekdotes, bedankjes en tekeningen gemaakt door de leden.

Iedereen kijkt uit naar de volgende 10 jaar!

Reacties gesloten