Hajime voor Asahi 23-11-2019

judo, toernooien

Voor deze editie van het Hajime-toernooi waren de Waalwijkse judoka’s te gast bij Judovereniging Nintai in Raamsdonksveer. Budovereniging Asahi en Judovereniging Nintai wisselen de organisatie van dit toernooi steeds af.

Er was weer een groot aantal deelnemers vanuit Asahi en er werden mooie resultaten gehaald! Een grote groep van Asahi deed dit keer mee. Zowel de eerste groep, met de jonge judokaatjes, als in de tweede groep met de al iets oudere jongens en meiden.

Seppe verdiende dit keer zijn oranje vaan. Bastiaan en Jent kregen groenen. Voor Goof en Nyah lagen blauwen klaar. Waylon kreeg de bruine vaan en Abel de zwarte. Medailles waren er voor Kayleigh (zilver) en Fleur verdiende goud.

Allemaal: weer van harte gefeliciteerd!

Reacties gesloten