Hajimé bij Nintai 21-09-2019

hajimé, judo

Afgelopen zaterdag vonden in Raamsdonksveer weer de eerste wedstrijden sinds de zomervakantie plaats in de serie voor het Hajime Toernooi. Dit toernooi wordt door Budovereniging Asahi uit Waalwijk samen met Judovereniging Nintai uit Raamsdonksveer georganiseerd om jonge judoka’s de mogelijkheid te geven wedstrijdervaring op te doen.

De jonge judoka’s worden in kleine groepjes opgedeeld waarbij, naast gewicht en leeftijd, ook gekeken wordt naar band en ervaring. Per serie wedstrijden worden er punten verzameld waarmee eerst gekleurde vanen kunnen worden behaald, daarna medailles en tot slot een mooie beker. De jongens en meiden van Asahi waren goed op dreef en behaalden veel punten.

De resultaten voor deze ronde zijn als volgt. Tess, Eva en Tygo allemaal de gele vaan. Nyah, Bastiaan, Tijn en Liam kregen een oranje vaan. Goof en Bud verdienden de groene vaan. Waylon pakte de blauwe vaan. Kayleigh vocht en kreeg de bronzen medaille. Fleur en Dani hingen beiden een zilveren medaille om. En Ravi ging vol trots met een gouden medaille naar Waalwijk terug.

Actiefoto’s door Plinck Fotografie

Reacties gesloten