Super Hajimé 01-06-2019

hajimé, judo

In een warme sporthal De Zeine deden op zaterdag 1 juni jl. in 2 groepen maar liefst 70 judoka’s mee aan de afsluiting van het Hajime-seizoen. Op het laatste toernooi uit de reeks kunnen de judoka’s dubbele punten verdienen voor hun vaantjes, medailles en bekers. Vandaar de naam SUPER Hajime!

De opkomst was groot. Ook qua publiek. De belangstelling van ouders, opa’s, oma’s, vrienden en bekende is natuurlijk erg leuk en stimulerend voor de jeugd. Er werden mooie partijen gedraaid die begeleid werden door een team van scheidsrechters en juryleden van verschillende verenigingen.
Organisator (en trainer van Budovereniging Asahi uit Waalwijk) Michel den Turk kon veel vanen, medailles en bekers uitreiken. Een van de deelnemers behaalde zelfs het einddoel van 850 punten en kon zodoende met een maximaal resultaat het toernooi afsluiten.

Voor Asahi waren er vanen voor Seppe (geel), Goof (oranje), Hidde (groen) en Waylon (groen). Zowel Yfke als Jor draaiden hun partijen zo goed dat zij twéé vanen in één keer verdienden (oranje en groen). Voor Ravi lag er een zilveren medaille klaar. Uit de tweede groep werden Dicky en Dani beloond met een bronzen medaille.

Reacties gesloten