Wedstrijdtraining 28-05-2019

judo, wedstrijdtraining

Derde regionale wedstrijdtraining bij Asahi

Op dinsdag 28 mei jl. werd door Budovereniging Asahi voor de derde keer een grote regionale wedstrijdtraining onder leiding van Michel den Turk georganiseerd.

Sinds de verhuizing naar Sporthal De Zeine heeft Asahi de beschikking over een judomat met een oppervlakte van maar liefst 200 m2. De training werd gevolgd door 35 judoka’s, variërend in de leeftijd van 7 tot 18 jaar van Budovereniging Asahi, Judovereniging Nintai uit Raamsdonk en Judovereniging Drunen. Deze jongens en meiden trainen elke week bij hun eigen vereniging. Het is erg leerzaam en natuurlijk ook gewoon leuk om een keer bij een andere vereniging én met andere judoka’s te trainen. Je leert zo van elkaar.

Voor de jongere deelnemers was het de laatste voorbereiding op het Super Hajime dat binnenkort plaats zal vinden.

Reacties gesloten