Druk weekend 6/7-04-2019

judo, kampioenschappen

De judoka’s (en trainer Michel den Turk) hebben een druk wedstrijd-weekend gehad. Op diverse plaatsen waren judoka’s actief.

Allereerst op zaterdag 6 april. Toen mocht Rachael Laarakker zich melden in Leek, provincie Groningen, bij het Nederlands Kampioenschap meisjes onder 15 jaar. Door haar goede prestatie 3 weken geleden had zij zich geplaatst voor deze grote wedstrijd. Helaas, er zat geen ereschavot in dit keer. Volgend jaar beter Rachael!

Op zondag deden 8 judoka’s mee aan het Hildie Judotoernooi in Diessen. Dit is een strak georganiseerd toernooi met in totaal 5 rondes waarbij judoka’s in verschillende leeftijdscategorieën en gewichtsklassen op de mat komen voor hun wedstrijden.  De judoka’s van Asahi laten steeds een mooie vooruitgang zien in wat ze op de mat kunnen.

Hier wederom mooie prestaties van Job en Kayleigh (allebei 1ste), Dick en Ravi (allebei 2de) en Abel (knap 3de). Overige prijzen waren er voor Bud, Jero en Goof.

Nogmaals allemaal van harte gefeliciteerd met jullie grote medailles. Op naar het volgende judotoernooi!!!!

Al deze kinderen trainen onder leiding van meneer Michel den Turk  op dinsdag in de wedstrijdgroep én op woensdag vanaf 16:15 uur in sporthal De Zeine in Waalwijk. Kom maar eens kijken!

Reacties gesloten