Judotoernooi Geldrop 31-03-2019

judo, toernooien

Op zondag 31 maart werd in sporthal De Kieviet in Geldrop voor de elfde keer het Judotoernooi Geldrop georganiseerd. Het toernooi dat haar maximum aantal van 600 deelnemers had bereikt, was dan ook druk bezet met sterke tegenstanders.

Namens Budovereniging Asahi heeft Kayleigh meegedaan. Ze heeft driemaal haar kunnen moeten laten zien en hoewel ze staand nog extra tips kan gebruiken, heeft ze alle keren haar tegenstandsters op de grond gedwongen en vast gehouden met een ijzersterke yoko-shiho-gatama (houdgreep van opzij). Vol trots mag Kayleigh dan ook haar gouden medaille laten zien!!

Wie ook zeker niet vergeten mogen worden zijn Ravi en Abel. Beide jongens zijn pas overgestapt naar de leeftijdscategorie onder 10 jaar en hadden het extra zwaar. Niet geheel vreemd te noemen dat beide jongens vroegtijdig het strijdtoneel hebben moeten verlaten. Ondanks dat was dit een perfecte gelegenheid om ervaring op te doen en om te leren wat te doen op grote toernooien. Daarom ook voor Ravi en Abel de complimenten en op naar het volgende toernooi!!

Reacties gesloten