Hajimé en Langstraat Toernooi 26 en 27-01-2019

hajimé, judo, toernooien

Afgelopen weekend was een druk weekend voor de wedstrijdjudoka’s van Budovereniging Asahi. Na de grote wedstrijdtraining van vorige week konden ze nu echt aan de slag.

Hajimé 26 januari 2019

Eerst op zaterdag in Raamsdonksveer. Daar vond dit keer het Hajimé-toernooi plaats. De 8 judoka’s van Asahi deden erg goed hun best. Ze presteerden prima en iedereen ging tevreden naar huis. Dit keer geen nieuwe gekleurde vanen. Wacht maar af als op 23 februari het Hajimé in Waalwijk wordt georganiseerd. Dan regent het vanen!

Op zondag konden de judoka’s aantreden bij het Langstraat Toernooi dat door de judovereniging uit Kaatsheuvel werd georganiseerd. Op dit gezellige toernooi ging het niet om gekleurde vanen maar om echte bekers. In verschillende gewichtsklassen werden prijzen behaald. Zo werden Rachael Laarakker en Keighley Toenders allebei 1e. Job van Vugt haalde een mooie 2e plaats. Brons, 3e plaats, was weggelegd voor Dick Hoeke, Ravi Oerlemans en Ebe Snijders. Tot slot mogen Dani van Dijke en Abel van Beek het rijtje afsluiten met een zeer verdienstelijke 4e prijs.

Langstraat Toernooi 27 januari 2019

Alle judoka’s die dit weekend wedstrijden hebben gedraaid: Van harte proficiat. Jullie zijn aan het groeien als judoka!

Reacties gesloten