Wedstrijdtraining bij Asahi 15-01-2019

judo, wedstrijdtraining

Voor de tweede keer organiseerde Budovereniging Asahi vorige week in Waalwijk een grote wedstrijdtraining voor judoka’s uit de regio.
Judoka’s van Asahi trainden samen met judoka’s uit Raamsdonk, Drunen en Sprang Capelle op de grote tatami in sporthal De Zeine. Sinds de zomervakantie heeft Asahi hier haar onderkomen gevonden en is het matoppervlak om te trainen beduidend groter geworden.

Ruim 40 judoka’s werkten onder leiding van Asahi-trainer Michel den Turk. Hij had een pittige warming-up voorbereid en een aantal technieken welke in wedstrijden goed van pas kunnen komen. De, vaak jonge, judoka’s moesten zich flink in het zweet werken en waren erg enthousiast.

Lijkt het jou ook leuk om te judoën? Wil je eens uitproberen of judo ook bij jou past? Klik dan hier voor de trainingstijden. De trainingstijden worden binnenkort uitgebreid.

Tot ziens op de mat!

Reacties gesloten