Examens 23-06-2018

examens, judo

Afgelopen zaterdag 23 juni heeft trainer Michel den Turk voor de laatste keer judo examens afgenomen in de dojo aan de St. Crispijnstraat. Zoals bekend gaat Budovereniging Asahi vanaf het nieuwe seizoen verder in Sporthal De Zeine. Hier krijgen we de beschikking over een veel grotere judomat waardoor er meer mogelijkheden zijn om door te groeien. Bovendien betekent de veel grotere mat ook meer ruimte voor de judoka’s. Het geeft iedereen de kans om zich te ontwikkelen tot een goede judoka.

Met het vertrek uit de Crispijnstraat komt er een einde aan maar liefst 50 jaar een eigen tatami (judomat) in een eigen ruimte. Want zowel de huidige dojo in de St. Crispijnstraat als de vórige aan de Grotestraat, waren ruimten die door Asahi gehuurd en zelf beheerd werden.

De jongens en meisjes die nu examen gedaan hebben voor een hogere band sluiten dus een bijzonder tijdperk af. Trainer Michel den Turk kon een groot aantal hogere slippen, gele, oranje, groene en blauwe banden uitreiken. Asahi is zelfs een bruine band houder rijker. Een mooie prestatie voor iedereen.

Komende weken zijn de laatste trainingsweken in aan de St. Crispijnstraat. Kijk hier voor de lestijden. Mocht u zelf bij Asahi of bij Shin Gi Tai getraind hebben en wilt u nog eens een kijkje komen nemen? Dit is uw laatste kans! Ook voor meer informatie over proeflessen en lid worden vindt u op de site.

Reacties gesloten