Kruikentoernooi 04-02-2018

activiteit, judo

Op zondag 4 februari reisden 4 judoka’s van Budovereniging Asahi af naar Tilburg om deel te nemen aan het Kruikentoernooi. Dit goed georganiseerde toernooi is een prima opstap voor beginnende wedstrijdjudoka’s. Zo kunnen ze wennen aan “echte” scheidsrechters, regels én niet te vergeten andere tegenstanders.

Er zijn mooie wedstrijden gestreden met een meer dan prima resultaat. Weer iets om trots op te zijn!

Jeugd Asahi op ereplaats

1e plaats: Rachael Laarakker en Ravi Oerlemans
2e plaats: Dex Kuijs
3e plaats: Dick Hoeke

Wilt u uw kleuter ook kennis laten maken met judo? Op dinsdag van 17:00 tot 18:00 uur wordt er bij Budovereniging Asahi les gegeven speciaal gericht op kleuters (jongens én meisjes) van 4 en 5 jaar. Op speelse wijze worden beginselen van judo aangeleerd én krijgt uw kind vaardigheden aangeleerd die belangrijk zijn voor hun ontwikkeling.
Mail voor meer informatie en een proefles naar trainer@budo-asahi.nl .

Reacties gesloten