Ouder-kind judo 27-01-2018

judo, ouder-kind training

Afgelopen zaterdag vond het jaarlijkse ouder-kind-judo plaats. Een record-aantal ouders stond met zoon of dochter op de judomat.

Om zelf eens te ervaren hoe de lessen van trainer meneer Michel gaan, had deze een leuke en afwisselende les voorbereid. Natúúrlijk eerst het reactiespel om warm te draaien. Vanuit de kantine ziet het er allemaal erg gemakkelijk uit.

Daarna kwamen er een paar judotechnieken aan bod en wat een enkele ouder écht niet had verwacht: er werd zelfs gevallen bij worpen! Afronden met een paar leuke partijtjes stoeien waarbij de ene “iets” fanatieker dan de andere moest zijn om zoon of dochter te vloeren.

Al bij al een hele leuke en leerzame middag!

Fotoalbum

Foto’s alleen voor privégebruik

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Voer hieronder je wachtwoord in om het te bekijken:

Reacties gesloten