Vriendenactie 2017

acties, judo

In de gehele maand november mogen leden van Budovereniging Asahi een vriendje en/of vriendinnetje meenemen naar de lessen. Ken jij iemand die aan judo doet en wil je meedoen? Spreek hem dan aan!!

Waarom judo?

 1. Het overwint angsten, ze leren vallen en weer opstaan zonder zich pijn te doen.
 2. Ze werken aan hun motorische en conditionele ontwikkeling, op een speelse manier lopen, springen, rollen ze terwijl ze aan hun fysiek werken.
 3. Ze leren assertief zijn en het is heel goed voor hun weerbaarheid. Ze worden er sterker van, zowel fysiek als qua zelfvertrouwen.
 4. Ze leren zich beter concentreren en leren doorzetten. Ook al hebben ze eens meer zin om thuis te gamen, als ze dan toch op de mat komen zijn ze dolgelukkig dat ze zich kunnen uitleven.
 5. Respect is heel belangrijk op de mat. Het is een genot om te zien hoe de opgeleide judotrainers de waarden van het judo over brengen. Plezier en respect gaan echt hand in hand in onze judoclub.
 6. Judo is, in tegenstelling tot wat sommigen denken, een medicijn tegen geweld en agressie. Omdat judo steeds beheersing uitdraagt, leert een judoka juist een gevecht buiten de dojo (oefenzaal) te vermijden.
 7. Ze ‘horen’ ergens bij en worden socialere beestjes, het groepsgevoel is zo sterk aanwezig in de club en ze maken er vriendjes.

Klik hier voor het lesaanbod  of mail uw vraag naar trainer@budo-asahi.nl

Zorg ervoor dat het vriendje of vriendinnetje het volgende meeneemt:

 • Het ingevulde deelnameformulier
 • Sportbroek met lange pijpen. 
 • T-shirt, liefst met lange mouwen. 
 • Heel veel goede zin!

See you on the mat!

Reacties gesloten