Girlpower op Hajime

hajimé, judo

Op zaterdag 30 september 2017 vond het inmiddels welbekende Hajime judotoernooi plaats in de dojo van Budovereniging Asahi in Waalwijk. Dat judo onder meisjes steeds populairder wordt bleek zaterdag wel.

De jonge dames presteerden ontzettend goed en stonden hun mannetje. Verschillende meiden wonnen zelfs met ippon (vol punt) van hun tegenstandersdoor ze óf met een worp te vloeren óf door ze in een houtgreep te nemen.

De meiden van Asahi vergaarden weer punten door mooie resultaten: 
Rachel Laarakker wist al haar partijen te winnen. 
Diede Hurkmans wist twee partijen te winnen, verloor er één en wist één gelijke stand af te dwingen. 
Fleur Peeters won heel knap één partij, dwong één gelijke stand af en verloor één partij.

Ben je een stoere meid van 4 jaar of ouder? Of ben je net als bovenstaande meiden niet bang uitgevallen en ouder dan 9 jaar? Kom dan eens kijken bij een training. Als je van tevoren een mailtje stuurt naar trainer@budo-asahi.nl dan weet de trainer dat je komt.

Reacties gesloten