Geslaagde Super Hajime

hajimé, judo

Het door Budovereniging Asahi uit Waalwijk op 8 juli j.l. georganiseerde toernooi in sporthal De Slagen, was wederom een groot succes. Judoka’s van verenigingen uit Raamsdonk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang Capelle én natuurlijk van Asahi uit Waalwijk draaiden hun partijen in een warme sporthal.

Het publiek werd vermaakt met leuk én fanatiek judo, ook door de jongere judoka’s. Voor hen is immers dit toernooi bestemd. Het is de bedoeling om wedstrijdervaring op te doen.

Het SUPER Hajimé is de uitgelezen kans om extra punten binnen te halen voor een nieuwe vaan. Kingston Mackz van Asahi lukte het zelfs om twee vanen te verdienen: de blauwe én de bruine. In totaal werden er maar liefst 34 vanen, 7 medailles en 3 bekers uitgedeeld. Een groot succes.


Reacties gesloten