Sponsoractie Albert Heijn Jansen

acties

Weet u dat bij Albert Heijn Jansen Waalwijk (Bloemenoord) nog altijd de sponsoractie voor budovereniging Asahi in Waalwijk loopt?

Met uw bonuskaart kunt u “duppies” sparen. De kassière vraagt dit altijd als zij uw bonuskaart scant. 
Voor elke 5 euro die u besteedt wordt er kosteloos één “duppies” bijgeschreven op uw kaart. 
Voor verenigingen is elke 500 “duppies” € 10,00 waard.

Inwisselen

Door bij de terminal de bonuskaart te scannen kunt u de “duppies” doneren. U scant de kaart, geeft aan hoeveel duppies u wilt besteden en dan kiest u de vereniging: ASAHI natuurlijk!!!! Door de “duppies” te doneren krijgt ASAHI een sponsorbedrag van AH Jansen. Het kost ú dus geen geld. Maar de vereniging kan het sponsorbedrag goed gebruiken.

U kunt uw “duppies” ook inwisselen middels de Facebook app van Albert Heijn Jansen. Geef daar de laatste 6 cijfers van uw klantenkaart op. Vervolgens klikt u op Budovereniging ASAHI en geef dan aan hoeveel “duppies” u wilt sponsoren.

Reacties gesloten