Hajimé Toernooi 25-03-2017

hajimé, judo

Afgelopen weekend werd in de dojo van Budovereniging Asahi het Hajimé Toernooi georganiseerd. Diverse clubs uit de regio organiseren om de beurt dit toernooi om beginnende judoka’s wedstrijdervaring te laten op doen.

In twee tijdvakken en diverse gewichtsklassen streden de jonge judoka’s niet om een medaille maar om wedstrijdpunten. Door het behalen van wedstrijdpuntenpunten (en dus meedoen aan meerdere toernooien) kan de judoka een herinnering , een vaan, bij elkaar sparen. Er wordt in dit toermooi rekening gehouden met de ervaring én leeftijd/gewichtsklasse.

De judoka’s van Asahi met hun huidig totaal aan punten:

 • Fleur Peeters 11
 • Finn Leenheers 197
 • Thomas van der Elst 60
 • Dani van Dijke 105
 • Enzo Almeida 632
 • Dick Hoeke 40 (gele vaan verdiend)
 • Kingston Mackz 107
 • David Cohen 11
 • Valentino Jericevic 46
 • Dex Kuijs 22
 • Igor Zielinski 14

Reacties gesloten